MHS Motorhistoriska Marknad på Skokloster 16 september 2018

MHS Motorhistoriska Marknad 2018 blir av!

Det blir en Motorhistorisk Marknad även år 2018. Trots tidigare besked om att avvakta detta år har MHS beslutat genomföra den Motorhistoriska Marknad i år – men i ny tappning i nära samarbete med tidningen Klassiker. Marknaden kommer äga rum samtidigt som Klassiker har sin stora träff på Skokloster med tusentals besökare på plats. Det kommer att samlas mängder med veteranfordon och finnas flera serveringar och Foodtrucks på området. Stor parkering även för besökare i vardagsbilar. Missa inte detta storslagna evenemang vid det vackra Skoklosters slott.

Datum: 16 september

Evenemanget öppnar för besökare kl. 10.00 och stänger kl. 15.00.

Insläpp för säljare från kl. 07.00 (obs: inget insläpp på området dessförinnan!) Camping finns på intilliggande Skokloster Camping, www.skocamp.se. Tidigaste utfart från säljområdet är kl 15:00, när Marknaden stänger. Ingen trafik tillåts inom säljområdet medan Marknaden är öppen.

Du ska ha brandsläckutrustning i form av minst en 2 kg brandsläckare i anslutning till säljrutan.

Kostnad för säljare: 500 kronor för säljruta om 10×4 meter

Vill du vara säker på att få en säljplats beställer du den i förväg med detta formulär. För förbeställd säljplats/-platser betalar du i förskott till plusgiro 40 14 41-1. När betalningen har registrerats kommer du att få en bekräftelse som du tar med till marknaden och visar upp för funktionärerna.

Du kan även köpas säljruta på plats och betalar då kontant eller med Swish.

OBS! Varor som säljs på Marknaden ska ha anknytning till den motorhistoriska hobbyn. All försäljning av mat och dryck förbehålls arrangören.

Information för besökare: www.klassiker.nu