Rallyt går till så här:

För varje kontroll finns en länk till en frågesida, men för att kunna logga in på den sidan måste man ha ett lösenord som man hittar ute på kontrollen (i verkliga världen, IRL). På första kontrollen får man ange lite extra information.
(Medlemsnummer, namn, var man kör, vad man kör och ett lagnamn som man använder vid de övriga kontrollerna).

Man anger sitt, eller sitt lags, namn och lösenordet för den kontrollen, svarar på frågorna och klickar på knappen för att skicka iväg svaren. Frågesidorna har en tidsgräns, så svara på frågorna direkt.
(Man kan logga in på frågesidorna flera gånger, men det är bara det första svaret som kommer att räknas. Annars skulle man kunna ”förbättra” sina svar i efterhand).
Sedan fungerar det likadant på varje kontroll.
Skyltarna med lösenorden är svart/gula och c:a 80×30 mm.
De är diskret placerade för att de förhoppningsvis ska få sitta kvar under månaden, så ge inte upp direkt, utan leta ordentligt!
Skulle ni inte hitta lösenordsskylten på någon kontroll, kontakta banläggaren, så får ni vägledning, eller så får ni lösenordet om skylten skulle vara borta.
Nedtill på sidan finns länkar till en beskrivning av kontrollerna med koordinater och QR-koder för att man lätt ska hitta fram, en instruktion för navigering med QR-koder och en rallyskylt att sätta på eller i bilen.

Vi stänger rallyt efter den 20 september och publicerar en resultatlista i Annonsmagasinet, här och på Facebook.

Frågor kontroll 1
K1. Faringe station, infotavla.

Frågor kontroll 2
K2. Storängens vägkors, skolskjutshållplats

Frågor kontroll 3
K3. Jönninge, bensinstation.

Frågor kontroll 4
K4. Fresta, ortnamnsskylt.

Frågor kontroll 5
K5. Happstavägen vägkors, vägvisare.

Frågor kontroll 6
K6. Fornbro, brevlåda.

Frågor kontroll 7
K7. Vällnora vägkors, vägvisare.