För varje kontroll finns en länk till en frågesida. för att kunna logga in på den sidan behöver du ett lösenord som du hittar ute på kontrollen (i verkliga världen, IRL). Du anger ditt, eller ditt lags, namn och lösenordet för den kontrollen, svarar på frågorna och klickar på knappen för att skicka iväg svaren.
Sedan fungerar det likadant på varje kontroll.
Skyltarna med lösenorden är svart/gula och c:a 80×30 mm. De är diskret placerade för att förhoppningsvis få sitta kvar under rallyt. Ge inte upp direkt, utan leta ordentligt!
Skulle ni inte hitta lösenordsskylten på någon kontroll, kontakta banläggaren, så får ni vägledning, eller så får ni lösenordet om skylten skulle vara borta.
Ta gärna bilder när ni är ute och skicka till info@mhs.se, så lägger vi upp en del på Facebook och tar med en del i kommande nummer av Motorhistoriskt Magasin.
Vi stänger rallyt efter den 30 september och publicerar en resultatlista här och på Facebook.

Välkommen till en tur i Södermanland. En tur som kan ta dig genom Sjunda vargrevir.

Genom vaknande närorter till Stockholm. Förbi Jägarförbundets vilddjurspark och slutar vid en historisk boplats för en av Sveriges finansministrar. Stanna gärna till och se närmare på åtminstone någon av de olika kontrollplatserna Här finns tillfälle för olika intressen.

Detta gäller givetvis om du åker de vägar som Google Maps visar dig i ett alternativ till vägval. Banan är tänkt att vara 72 kilometer lång.
Här nedan finns ett infoblad med vägbeskrivning och QR-koder till kontrollerna och en rallyskylt du kan ha på/i bilen.

Kontroll 1 Länk till frågor
K1. Nykvarn, Turinge kyrka. Koden sitter långt ner på baksidan av vänstra stolpen till anslagstavlan som finns vid parkeringen
59.196092, 17.440741

Kontroll 2 Länk till frågor
K2. Gnesta, Bryggeriet. Koden sitter på baksidan av den röda lilla byggnaden längst ned vid vattnet.
59.049112, 17.316869

Kontroll 3 Länk till frågor
K3. Öster Malma. Koden sitter långt ner på baksidan av stolpen till Postnords gula brevlåda.
58.952224, 17.156753

Kontroll 4 Länk till frågor
K4. Tystberga Koden sitter långt ner på stolpen till gångvägsskylten i kurvan vid Dramatörvägen 14.
58.845512, 17.233776

Kontroll 5 Länk till frågor
K5. Nynäs slott. Koden sitter långt ner på baksidan av stolpen till P- platsskylten.
58.809632, 17.362707

Hoppas att ni haft en trevlig tur på de olika vägarna, och att ni kanske fått se några vilda djur eller hittat några smultronställen som får återbesök längre fram i höst

Hoppas att ni haft en trevlig tur på de olika vägarna och att ni hittat några smultronställen som får återbesök längre fram i sommar.
Dyker det upp några problem under färden på banan skall ni inte dra er för att ringa banläggaren Calle Holmlund på tel. 072-553 35 50